Schaduwfoto

Heb je je kindje verloren en voelen de gezinsfoto's niet compleet? Is het doen van een fotoshoot met het gezin een moeilijke stap omdat er eigenlijk altijd iemand ontbreekt? 

Dankzij Dasja van Schaduwfoto kunnen we nu samen een foto creƫren waarop jullie weer compleet zijn. Zij kan namelijk de foto die ik van jullie maak aanvullen met een schaduw die 100% op maat wordt getekend. Alles wordt dus meegenomen, zoals leeftijd, houding, details, etc.

"zichtbaar en Geliefd. Jullie foto weer Compleet"

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Er lopen 2 lijnen. 1 met mij voor de fotoshoot en 1 met Dasja voor de schaduw.

- Neem contact met mij voor het boeken van de fotoshoot.
- Laat mij weten dat het gaat om een fotoshoot met een schaduwfoto.
- Ik breng je in contact met Dasja van Schaduwfoto voor de schaduw.
- Deze stappen voor een schaduw op maat ga je samen met Dasja doornemen.
- Ik heb contact met Dasja om de wensen door te nemen, zodat de schaduw past in de foto.
- Ik hou van warme en liefdevolle foto's. Om ervoor te zorgen dat de aandacht naar jullie gaat in de foto krijgen jullie voorafgaand de fotoshoot van mij kledingadvies. 
- Na de fotoshoot bepaal jij samen met Dasja op welke foto's er een schaduw komt.
- De schaduw wordt door Dasja met de hand 100% op maat getekend. Ieder gewenst detail, houding, haarstyle, andere wensen maakt zij voor jullie zichtbaar. 

De kosten voor het laten maken van een schaduw vind je HIER.

BOEK NU EEN FOTOSHOOT

Voor de schaduwfotoshoot kom ik graag op locaties met lichte achtergronden, zoals de zandverstuiving in Rosmalen en de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel.
Is dit voor jullie te ver rijden dan kan je HIER een kijkje nemen om te zien of een collega van het team van Schaduwfoto wel in jullie regio fotografeert.

De fotoshoot is als een gewone fotoshoot. We gaan samen op pad om de locatie te ontdekken en daar jullie waardevolle herinneringen vast te leggen. 

MAG IK JULLIE
HERINNERINGEN VASTLEGGEN?